Tietoja minusta

Oma kuva
Olen -95 syntynyt ratsastaja Hämeenkyröstä. Sydämeltäni olen ehdottomasti kenttäratsastaja, mutta pidän kovasti myös koulu- ja esteratsastuksesta. Blogi kertoo hevoselämäni iloista ja suruista.

lauantai 15. lokakuuta 2011

Kahvia ja kermakakkua

Ypäjän kenttävalmennus ei sujunut ihan käsikirjoituksen mukaan, joka nykyään näyttää enenevässä määrin olevan se nouseva trendi….

Henkan kanssa oli tarkoitus mennä ensimmäisenä tunnille, mutta kun laitoin sitä kuntoon, huomasin että sen selkään oli ilmestynyt todella kipeä paukura suoraan satulan kohdalle. Se oli niin kipeä, että kun kättä vei patin päälle, hevonen putosi alta. Hetken aikaa mietin, että “tää ei voi olla totta, tänne asti on tultu ja nyt sillä ei voi tehdä mitään”!! Syy selvisi kohta ja patin aiheuttajaksi paljastui ampiainen. Lämmin päivä oli houkutellut tokkuraisia lentoterroristeja syksyn viimeisille lennoille.

Harmillinen juttu meidän kannalta ja otti todella paljon päähän!

Päädyttiin, että teen sen kanssa maasta käsin asioita. Harjoittelimme kuinka esiinnytään eläinlääkäritarkastuksessa ja kävimme myös tutustumassa mm. hautoihin ja bankettiin. Pitkässä liinassa se pystyi hyppäämään ne hyvin.
Henkka myös käyttäytyi hevosmaisen arvokkaasti, todellisen harmaan herrasmiehen elkein koko leirin ajan.

Mitähän siinä ampiaisen pistossa oikein oli…? J

Ville hyppäsi perjantain rataesteillä kivasti, vaikkakin vähän vahva vasemmalle.
Oli aivan superia päästä Haimi-halliin, jossa on hyvä pohja ja tilaa päästellä.
Helin blogista muuten löytyy hyvä selostus siitä, millaisia tehtäviä me siellä teimme.

Lauantaina herkuteltiin maastoesteillä ja mikä keli.. aurinko paistoi ja oli lämmintä. Kenttäponikin oli niin liekeissä ja kierroksilla, että se järjesti itsellensä mahdottoman vaahtokuorrutuksen pintaan. Sen tapaista ei ole ylen määrin hikoilla ja aloinkin jo epäilemään, olinkohan oikeasti ollenkaan huuhdellut sitä pesun jälkeen… ja onkohan se pesuainetta, joka nyt vaahtoaa….. hhmmmm….

Pikkuhiljaa se kuitenkin tasaantui ja ymmärsi, että nyt ei olla kilpailuissa vaan harjoituksissa.

Kaiken kaikkiaan, kaikesta huolimatta, tosi hauska viikonloppu ja mukavaa porukkaa treeneissä!

Eilinen ilta viettiin paikallisessa Argimarketissa, jonne oli järjestetty kakkukahvit minun ja Villen SM 2011 mitalin kunniaksi. Kukkien ja onnitteluiden lisäksi Argrimarket Hämeenkyrö palkitsi meidät lahjakortilla sekä DeLavalin edustaja Aarre Amnel pienellä paketilla.
Olen tästä kaikesta todella otettu!!

Vielä kerran ISO KIITOS agrin väelle, Tiialle ja Esalle sekä kaikille paikalla olleille!

HUIPPUA!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti