Tietoja minusta

Oma kuva
Olen -95 syntynyt ratsastaja Hämeenkyröstä. Sydämeltäni olen ehdottomasti kenttäratsastaja, mutta pidän kovasti myös koulu- ja esteratsastuksesta. Blogi kertoo hevoselämäni iloista ja suruista.

sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Terveisiä Ypäjältä!

Viikko on kulunut pääsääntöisesti kouluratsastuksen parissa, sekä lisäksi olen tehnyt paljon maastotreeniä.

Voi itku ja ällötys tätä lötkö-kuraa, liti-märkää ja pimeän synkkää syksyä!

Tulisipa vähän lunta ja pientä pakkasta. Kaikki olisi heti kuivempaa, puhtaampaa ja valoisampaa…..

Viikonloppuna oli todella hauskaa, kun oltiin lauantai ja sunnuntai Ypäjällä Haimi-hallissa, jossa Henkka katsastettiin ja JIPPIIIII!! meidät hyväksyttiin Hämeen alueen koulurenkaaseen juniorivalmennettaviksi! Jebu jee!

Tunteihin mahtui sekä hyviä, että huonoja pätkiä. Harjoitusravi ei sujunut ollenkaan, mutta muuten valkuainen toimi kivasti ja halukkaasti. Syykin työallergiaan selvisi kotona…

Selässä mihin ampiainen aikaisemmin pisti, oli muhinut pikkuruisen pieni paise, ilmeisesti piikki oli jäänyt sisään ja pikkuhiljaa tulehtunut. Leikkasin siltä kohtaa karvat pois ja sieltä purskahti pieni mätähelmi ulos.

Se oli ollut niin pieni pahkura, mutta nyt ilmeisen kipeä, eikä sitä ollut huomannut karvan seasta. Luulin, että pistoskohta oli jo parantunut, mutta sehän siis vain yritti kertoa että sattuu, enkä minä tyhmä ymmärtänyt.

Anteeksi Henkka!

Huominen hyppyvalmennus peruttiin heti ja Henkka parantelee selkänsä tarvittavan ajan ennen seuraavia koitoksia J

Villekin oli mukana seurapojan virassa ja se syttyi tulenpalavasti kun näki opistohallilla kisaheppoja ja kuuli kuulutuksia. Se pörhisteli pää pystyssä muille ja tanssahteli raviaskelin, kun sen olisi pitänyt vain kävellä käsihevosena kaikessa rauhassa..

.. sinänsä tietysti harmi, ettei se tällä kertaa päässyt mukaan geimeihin, mutta onneksi se sai edes haistella kisajännityksiä ja fiilistellä tunnelmaa J

2 kommenttia:

  1. http://waldfeevanoveris.blogspot.com/

    Haastan sinut kertomaan 8 uutta asiaa itsestäsi. Sulla on muuten kiva blogi!

    Terv. Inka ja Keiju

    VastaaPoista
  2. Blogihaaste myös täällä :)

    http://kaisis-kaisis.blogspot.com/2011/11/blogihaaste.html

    VastaaPoista