Tietoja minusta

Oma kuva
Olen -95 syntynyt ratsastaja Hämeenkyröstä. Sydämeltäni olen ehdottomasti kenttäratsastaja, mutta pidän kovasti myös koulu- ja esteratsastuksesta. Blogi kertoo hevoselämäni iloista ja suruista.

maanantai 19. maaliskuuta 2012

Viikonloppu valkoisten aitojen sisällä.

Viikonloppu vierähti nopeaan tahtiin Anu Korppoon kouluvalmennuksessa Ypäjällä. Vähän jännitin, mitä Mr. Valkuainen tykkää kouluaidoista, sillä koko viikonloppu ratsastettiin aitojen sisällä, pitkällä kouluradalla.



Niin ja mitä teki Mr. Valkuainen?

Ei sitten yhtään mitään, vaan käyttäytyi kaikkien yllätykseksi kuin ihmisenmieli ja jäin siihen uskoon, ettei se suinkaan ollut ensimmäistä kertaa valkoisten matalien aitojen sisäpuolella... niin se tuntui olevan kuin kotonaan.

Ensimmäisenä päivä ratsastin sen kangilla, harjoittelimme mm. kouluohjelmaa, joka on Henkalla tähtäimessä seuraavassa kisassa.



Sunnuntain ratsastin sen kanssa perus "omppo-3-pala nivelellä" ja se tuntui todella rennolta ja hyvältä.





Hieman vain jäi mietityttämään olosuhteet, Haimi halli, aamu ennen klo kahdeksaa, kaikki lantasaavit  ja kotturit täynnä.. missä hiivatissa lymyää HENKILÖKUNTA??

Ville tykitti koulua entiseen malliin, tunteella ja tarkasti.
Olen jotenkin miss. Hahtuva Hellämieli ja on todella vaikeaa vaatia Villeltä heti tässä ja nyt  ihan kaikki, vaikka heti oikeinpäin liikunminen palvelisi sitä ja minua parhaiten.

Tässä on opin paikka! JA ISO SELLAINEN!

Ensi viikonlopulle Ville on ilmoitettu Ypäjälle hallikenttäkisoihin, luokkaa hevoset helppo. Kouluohjelmanan CIC/CCI* A-kenttäkilpailu 2009, esteet 105cm arvostelu A.2.0 ja maastokoe 400m/min.

Iloisena yllätyksenä viimevuoden tuloksista tuli kotiin tietoa, että olemme Villen kanssa Hämeen alueen ranking ykkösiä kenttä junioreissa ja mm. meidätkin tullaan palkitsemaan Tampereella hevosmessujen yhteydessä lauantaina 21.4. klo 13.15 Pirkkahallissa.



Kansallisella tasolla olimme myös ratsukkona kentässä sijalla neljä ja Ville poni sijalla kolme.

Valiomerkin kentässä tänävuonna pokkasivat:

Seniorit: Sanna Siltakorpi – Asam TRS
Nuoret: Veera Peltokangas – Rosendorn ONES
Juniorit: Lotta Välimäki - Desert Rock xx ONES
Ponit: Eirin Losvik – Orchis Fragans NURK

Hurjasti onnea!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti