Tietoja minusta

Oma kuva
Olen -95 syntynyt ratsastaja Hämeenkyröstä. Sydämeltäni olen ehdottomasti kenttäratsastaja, mutta pidän kovasti myös koulu- ja esteratsastuksesta. Blogi kertoo hevoselämäni iloista ja suruista.

perjantai 29. kesäkuuta 2012

Kuraa niskaan kuution kokoisella kuupalla.

Olen koko nuoren elämäni elänyt hevosten parissa ja erittäin kilpailuhenkisenä ihmisenä saanut mahdollisuuden nauttia kilpailemisesta ja hienoista hevosista sekä loistavista valmennuksista.
Se on myös vaatinut luopumista monista asioista, kuten ystäväni ovat huomanneet. Se on ollut kurinalaista elämää, treeniä ja kalenteriin tuijottelua.

Vanhempani ovat olleet täydestä sydämestä mukana, enkä olisi koskaan päässyt tähän saakka ilman heitä. He ovat yrittäneet parhaansa, enkä voi kuin kiittää heitä!!

Nyt on perheeni joutunut tilanteeseen, jossa äitini on sanottu irti pitkäaikaisesta työsuhteesta. Tämä laittaa työläisperheen arjen uusiin kantimiin.

Olen onnekas, sillä saan ainakin vielä toistaiseksi pitää kaikki hevoseni. Minun siis ei tarvitse nyt kuin luopua kilpailemisesta ja siihen liittyvistä asioista.

Se ei ole kuitenkaan helppoa, se muuttaa koko elämän... mutta ehkä tällä kaikella on tarkoituksensa.. voin vain uskoa ja luottaa tulevaan.

Toivon, että blogini on tuonut Sinulle iloa ja ehkä myös motivoinut niinä vaikeina päivínä, jolloin mikään ei ole tuntunut hyvältä.

Olen saanut kesätyön, jonka aloitan maanantaina.

Se mahdollistaa tälle kaudelle suunniteltun päätavoitteen, Keravalla ratsastettavan junioreiden kenttä-SM kilpailun Villellä.

Tämä näyttäisi olevan kirjavan viimeinen kenttäkilpailu. Onkin hienoa, että finaali tapahtuisi  henkilökohtaisen suosikki-maastoratamestarini Simo Leppäsen radalla.

4 kommenttia:

  1. Harmi juttu :c Tsemppiä jatkoon! :)

    VastaaPoista
  2. Tosi harmi! Toivottavasti kaikki palaa pian normaaliin, tai no, entiseen tilanteeseen ja saisit jatkaa kilpailemista:)

    VastaaPoista
  3. “But there is suffering in life, and there are defeats. No one can avoid them. But it's better to lose some of the battles in the struggles for your dreams than to be defeated without ever knowing what you're fighting for.”

    VastaaPoista
  4. http://tallipihanbilehile.blogspot.fi/2012/07/liebster-blog.html

    Haaste :)

    VastaaPoista