Tietoja minusta

Oma kuva
Olen -95 syntynyt ratsastaja Hämeenkyröstä. Sydämeltäni olen ehdottomasti kenttäratsastaja, mutta pidän kovasti myös koulu- ja esteratsastuksesta. Blogi kertoo hevoselämäni iloista ja suruista.

maanantai 26. syyskuuta 2011

Syksy tulee!

Vesisadetta, saviliejua, tuulta ja pimeyttä. Syksy ja perustreenit ovat siis saapuneet.

Syksyn myötä ruunalan pojat ovat myös kaikessa hiljaisuudessa, loimituksesta huolimatta kasvattaneet sellaisen mursun kokoisen tuheroturkin, että kun viikonloppuna treenattiin lämpimässä maneesissa, karvaturrit olivat yltä päältä hiessä. Eihän siinä mikään muu auttanut, kuin välittömästi kotiin tultua klipperi surisemaan ja pörröpojista leivottiin jälleen sileitä ja paraatikuntoisia hevosia .

Viikonlopun treeni oli lähinnä rataestepainotteinen. Villen kanssa harjoitukset sujuivat tosi mukavasti. Se oli ihanan yhteistyöhaluinen ja koulutreenin lisäksi hyppäsimme onnistuneita 100-110 ratoja ja mm. lähestymisissä oli tullut isoa edistystä.

Henkka sitä vastoin järjesti sellaisia "jumppu-einari"- kohtauksia, ettei harjoituksista meinannut aluksi tulla ratsastajan epätoivon lisäksi juuri yhtään mitään. Mutta sitkeydellä ja hetkittäisellä ulkopuolisen avustuksella onnistuttiin ja olenkin jälkeenpäin tullut siihen tulokseen, että muutama aivosolu saattoi sittenkin kohdata valkuaisen päässä ja se hyppäsi lopulta viimeisessä harjoituksessa hyvän radan.

Ratsastin tänään maastolenkit metsässä, rennolla fiiliksellä ja kaikki hevoset tuntuivat nauttivan siitä, minä myös.

Huomenna lähdemme Villen kanssa kouluvalmennukseen ja torstaina on Henkkan vuoro. Sunnuntaille ilmoittauduin heA luokkaan Villen kanssa, joten mukavan tuntuinen viikko on tulossa.

Meidän Lempi Racing team pääsee jälleen juhlimaan SM mitalia, nyt sitä kirkkainta, kun Ann-Niina Kiviniitty - Zinnialla ratsasti Pudasjärvellä nuorten kenttäratsastuksen SM kultaa!! J

PALJON ONNEA!!

Tänään tuli myös MTV3 aamu lähetyksessä Hope yhdistyksestä ja tulevasta hyväntekeväisyyskalenterista, joka julkaistaan 20.10.2011

Saattoihan siellä olla kuva meistäkin J

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti