Tietoja minusta

Oma kuva
Olen -95 syntynyt ratsastaja Hämeenkyröstä. Sydämeltäni olen ehdottomasti kenttäratsastaja, mutta pidän kovasti myös koulu- ja esteratsastuksesta. Blogi kertoo hevoselämäni iloista ja suruista.

perjantai 15. kesäkuuta 2012

Fasaanijumppaa

Luomupihan pulskistuneet ekotrimmerit on jälleen valjastettu suunniteltua pidemmän rokotusloman jälkeen takaisin töihin.

Paluu arkeen on ollut jotenkin laiskanpulskeaa ja tahmaista. Sain itsekin ärhäkän sitkeän kesäflunssan ja olo ei ole ollut vielä ihan täydessä terässä.

Toisaalta leppoisat ja kiireettömät maastolenkit ihanassa kesäsäässä kelpaavat tähän kohtaan enemmän kuin hyvin .

Kävin nyt aamulla ruokkimassa hevoset vähän normaalia aiemmin. Teen Villen kanssa kerran viikossa sellaisen vähän pidemmän maastolenkin (noin 20 km) ja odottelenkin tässä, että sen ruoka vähän laskee, ennen kuin lähdetään matkaan. Kello ei ole vielä edes seitsemää ja nyt on jo mittarissa +17 astetta varjossa.

Päivästä on siis tulossa todella hieno!! Jees

Meille on jostakin ilmestynyt ylväs ja megaegolla varustettu fasaanikukko. Sen päivätyönä on ollut pelotella ja juoksuttaa hevosia hyökkäilemällä ja syöksähtelemällä mistä milloinkin niiden eteen. Henkka tuntuu pelkäävän sitä kaikista eniten ja tästäkös fasaanikukko onkin saanut uutta pontta syöksyihinsä. Ville säikkyy sitä jonkin verran, mutta Loboa ei mokoma kotko tunnu vähempää kiinnostavan.

No mutta, Ville ja Henkka saavat nyt todella hyvää hyötyliikuntaa.

Kun ötököitä on ollut niin vähän niitä liikuttamassa ( olen pessyt hevosia ahkerasti Prob-shampoolla ja suihkutellut mennen tullen niihin Prob- hevosdeoa)  on todella hauska juttu, että “valmennustiimiin” on saatu uusi jäsen - fasaani J
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti