Tietoja minusta

Oma kuva
Olen -95 syntynyt ratsastaja Hämeenkyröstä. Sydämeltäni olen ehdottomasti kenttäratsastaja, mutta pidän kovasti myös koulu- ja esteratsastuksesta. Blogi kertoo hevoselämäni iloista ja suruista.

perjantai 12. elokuuta 2011

Back in the business!!

Vihdoinkin takaisin maastoesteillä!!

Päivi (Lappalaisen) kanssa olimme eilen hyppäämässä Wääksyn kartanolla, Kangasalla Sonjan (Leskinen) opastuksella.

Ville oli ihan nukuksissa, se ei oikein aluksi syttynyt harrasteen esteille. Mutta oli todella hyvä juttu, että hypättiin niitä aluksi, sillä pystyin kuulostelemaan mitä minun selkä tuumaa.
Se ei tuumannut kerrassaan yhtään mitään.

Eteenpäin vaan, sano mummokin lumessa!!

Tämä oli meidän ensimmäinen kerta Sonjan silmien alla ja tuntui että meillä synkkasi oikein hyvin. Sonja hypytti myös tuttarin ja helpon tehtäviä, joille Villekin syttyi melko nopeasti.

Treenistä jäi niin hieno fiilis, että kotimatkalla en osannut kuin hymyillä. Uskon, että pieni kenttäponikin oli melkoisen tyytyväinen J

Alkuviikosta olimme kuvauksissa Henkan, pikkuveljeni-Mikon sekä Villen kanssa Hope-yhdistyksen 2012 hyväntekeväisyys kalenteria varten. Hope-yhdistys toimii vähäosaisten lasten paremman arjen puolesta Suomessa. (Tästä kuvia kulissien taakse)

Todella hienoa olla mukana näin hyvän asian puolesta!

Henkkaa vähän jännitti kaikki ne kuvauslaitteet ja taustamateriaalit, mutta Ville joka ei pelkää "mitään eikä ketään", käyskenteli Mikko selässään ympäri maneesia, jolloin Henkkakin rauhoittui.

Huomenna on jännittävä päivä, sillä on Henkan ja minun ensimmäiset estekisat. Se on toiminut aivan loistavasti kotona ja treeneissä ja toivon todellakin, että se suostuisi liikkumaan myös yksin esteradalla J

Sunnuntaina menemme Villen kanssa kansallisiin koulukilpailuihin Luvialle. He A: han on starttaamassa 47 ratsukkoa, joten kisahuumaa ja tunnelmaa on tiedossa tällekin viikonlopulle yltiökylläisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti